четвъртък, 27 февруари 2020 г.

Бъдещето е в деКостовизацията на десницата - днес и сега!



Вместо да се вслушат в проф. Стив Ханке и да проведат очистителна деКостовизация, ми обясняват колко не бил прав проф. Ханке.  И колко бил сдържан Петър Стоянов по адрес на Иван Костов. Това, което демонстрира Петър Стоянов по темата не е "сдържаност", а нещо съвсем близко до БЕЗРАЗЛИЧИЕТО.
За никого в изборджийските среди не е тайна, че той беше прецакан искрено и лично от Иван Костов. С това са наясно и мислещите в ДСБ, които  обаче признават фактите за провалената президентска кампания на Стоянов само в личен разговор.
Истината е , че Петър Стоянов е прав да е безразличен към днешните проблеми на своя гробокопач. Самият живот наказа лицето Иван Костов с абсолютната невъзможност да се доближи до властта. Кой , ако не Стоянов е повече запознат с неутолимата жажда за власт обсебила всяка клетка на Иван Костов. Костов може без пари, може без хляб и вода, без жени, но без власт е празен човек с неудовлетворени амбиции. 
Не си заслужава да се обсъжда колко е жалък днес Костов! Даже безразличието на Стоянов не си заслужава да се обсъжда. Както казва Фройд "Понякога един банан е просто банан".
Бъдещето е в деКостовизацията на десницата - днес и сега! Не в отказ от миналото, а в ново начало! 
В края на краищата който е решили да прави магии за възкресение, по необходимост се налага да бъде Христос. Уви. Нито сред сегашните лидери на десницата се вижда Исус, нито Костов е Лазар! Така, че мястото на умрелите е в гробището. Все някога и живите ще трябва да намерят свой собствен път!

Антон Луков


Няма коментари:

Публикуване на коментар