събота, 25 ноември 2023 г.

Евангелието на Тръмп и петте заповеди!





  1. Подкопай вярата на хората в медиите, за да се съмняват в истината!
  2. Поляризирай социалните слоеве - тогава другите няма да са “хора”, а врагове! И човешките права ще са пречка, а не привилегия!
  3. Маргинализирай институциите и хората ще загубят вяра в експертите! Колкото по -малко вярват на експертите, толкова по-лесно ще ги манипулираш!!!
  4. Избери кандидат, който ще пласираш под предлог, че той ще възстанови реда. Достатъчно е да е харизматичен и да подлежи на контрол!
  5. Международната подкрепа ще дойде сама - навсякъде по света има “юнаци” страхуващи се от “Магнитски”, както и такива които вече са в списъка, мечтаещи за реванш, чрез отписване.  

Най-тъжното е, че всичко това не е въпрос на далечното бъдеще - може да се случи още следващата година, ако американците сглупят и изберат Доналд Тръмп. Надолу по веригата ще разпашат пояса и цялата банда европейски “харизматици” с мозък и морални скрупули точно като на Тръмп! 

Но това не е всичко! Ситуацията е дори по-лоша от гореописаната! 

Ще дойде ден, когато именно БГ-Тръмпанарите ще ни обясняват колко много обичат …Америка! Това упражнение вече са го правили - директно от недрата на “Народната милиция” изпълзяха в Храма и днес те ни дават акъл що е то Православие и има ли почва у нас!

Помнете ми думата! 

По същия начин те ще слушат прави американския химн с ръка на сърцето и ще гледат назидателно към всички, които отвръщат с погнуса поглед от портрета на стената.

А от него(от портрета) кротко ще ни гледа американският бай Тодор, прероден в Бойко Борисов с рус перчем!


Антон Луков

Няма коментари:

Публикуване на коментар